Over Nelson Abraham 2016-11-12T16:06:33+00:00
Nelson Abraham Productions
Nelson Abraham Productions

Creatief producent
& consultant entertainment

Nelson Abraham

Over Nelson Abraham

Ruim 20 jaar ervaring in entertainment, producties en het bedenken en uitvoeren van concepten. Door klanten ervaren als uiterst professioneel, betrouwbaar, flexibel, vriendelijk en bijzonder ambitieus in het realiseren van succesvolle projecten.

In deze 20 jaar heb ik mij ontwikkeld van leverancier van entertainment tot creatief producent en sparring partner bij de totstandkoming van evenementen en speciale projecten.

Ik heb de gave van het overzien van de strategische lijnen, het bij elkaar brengen van precies de juiste partijen, het stimuleren van enthousiasme bij alle betrokkenen, het creëren van draagvlak en daarmee het bereiken van het beste resultaat.

Ik heb een groot netwerk zodat ik altijd precies die partij kan betrekken die mijn klant nodig heeft. Of het nou gaat om een theatershow, bedrijfsfeest of een promotievideo voor bedrijven.

Zowel in entertainment als in branding en promotieprojecten streef ik ernaar dat mijn klanten nét even wat extra ervaren, zodat zij zich kunnen ontspannen, de taken uitbesteden en het project vakkundig en in rustige, prettige atmosfeer uitgevoerd wordt.

Performance, professionaliteit, uitstraling en resultaat, daar draait het om bij mij.

Meer informatie & contact

Nelson Abraham

Hard werken om doelen te bereiken, verantwoordelijkheidsgevoel en ambitie zijn mij met de paplepel ingegoten door mijn alleenstaande moeder die vier kinderen opvoedde. Zij heeft zich opgewerkt van keukenhulp tot chefkok en ontwikkelaar van cateringgerechten voor luchtvaartmaatschappijen. Haar levenslessen klinken nog dagelijks in mijn oren.

Als kind al waren sport en entertainment mijn passie. Ik genoot intens van shows op televisie. In 1987 ben ik van Aruba naar Nederland verhuisd om verder te studeren, HBO Personeel en Organisatie.

In Nederland ben ik begonnen bij een brassband en heb die geprofessionaliseerd tot een band die grote shows deed en doet.

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het leveren van topentertainment en produceer ik al ruim 10 jaar shows, van verjaardagsparty’s tot mega-evenementen in de Arena. Ik zorg ervoor dat entertainment op de juiste manier ingezet wordt, zodat het perfect aansluit bij het totaalconcept.

Nelson Abraham Productions
Meer informatie & contact

Referenties

Alle entertainment die Nelson levert is altijd een groot succes. De energie spat eraf!

Linda Voermans | Projectmanager bij Arjan van Dijk

Nelson levert altijd wat hij heeft beloofd. En niet onbelangrijk: alles altijd met een grote lach!

Josine Lixon-Verbeek | Operationeel Manager bij Dechesne & Broertje

Samenwerken met Nelson daar word ik altijd weer blij van! Na hun performance laten zijn groepen de gasten altijd achter met een warm gevoel en een big smile op het gezicht. Dat is toch wat je wilt! En daar word ik dus heel blij van.

Sierhuis Events

Referenties

Nelson Abraham Productions referenties

Alle entertainment die Nelson levert is altijd een groot succes. De energie spat eraf!

Linda Voermans | Projectmanager bij Arjan van Dijk

Nelson Abraham Productions referenties

Nelson levert altijd wat hij heeft beloofd. En niet onbelangrijk: alles altijd met een grote lach!

Josine Lixon-Verbeek | Operationeel Manager bij Dechesne & Broertje

Nelson Abraham Productions referenties

Samenwerken met Nelson daar word ik altijd weer blij van! Na hun performance laten zijn groepen de gasten altijd achter met een warm gevoel en een big smile op het gezicht. Dat is toch wat je wilt! En daar word ik dus heel blij van.

Sierhuis Events