Adviseur jongeren projecten 2016-11-12T15:18:54+00:00
Nelson Abraham Productions
Nelson Abraham Productions

Consultant & sparring partner bij projecten met doelgroep jongeren

Adviseur voor projecten met doelgroep jongeren

Na jarenlang zelf hands-on projecten te hebben gedaan met jongeren (speciale doelgroepen, uit kansarme wijken, in bijzondere situaties) lever ik nu mijn kennis en ervaring aan (overheids)organisaties die daadwerkelijk resultaat willen bereiken met hun projecten.

Consultant & sparring partner in beleid

Als sparring partner en adviseur ondersteun ik bij de strategische bepaling van het beleid, weet ik hoe financiën het best effectief aangewend kunnen worden en fungeer ik als tussenpersoon tussen uw organisatie en de uitvoerende partijen en deelnemers.

Ik spreek de taal van beiden. Ik weet hoe bij beiden draagvlak te creëren, zodat het project ook echt resultaat heeft.

Nelson Abraham
Meer informatie & contact

Jongerenprojecten met sport & entertainment

Ik doe dat bij voorkeur met de middelen sport en entertainment, omdat mijn ervaring is dat jongeren daarmee het best gemotiveerd raken en daardoor dus het makkelijkst resultaat behaald wordt. Denk daarbij aan muziek, dans, mode, sport en acteren.

Als creatief producent heb ik een enorm netwerk van ondersteunende partijen die ik direct kan inzetten voor het project. Met mijn ervaring in branding weet ik hoe je een project goed promoot en met mijn 20 jaar ervaring op straat en bij organisaties tref ik bij alle betrokkenen de juiste snaar.

Voorbeeld van project met jongeren

Een goed voorbeeld van dit werk is wat ik doe via de stichting Caribbean and Latin Jam.
Onze focus is het professionaliseren en promoten van brassbands in Europa. Hierbij betrekken wij jongeren, ter stimulering van hun ontwikkeling.
Dit doen wij door:

  • shows te creëren met (talentvolle) jongeren zodat zij ervaring en meer toekomstmogelijkheden krijgen
  • te investeren in creativiteit en potentieel van talentvolle, serieuze artiesten/jongeren
  • het kwaliteitsniveau van de slagwerkers te verbeteren (techniek en samenspel)
  • professioneel denken en handelen te ontwikkelen, werken aan discipline, presentatie en communicatie
  • integreren brassband met andere vormen van muziek en entertainment, zodat er een totaalshow gepresenteerd kan worden
  • opbouw van netwerk en contacten met sleutelpersonen en organisaties

Dit initiatief is in eerste instantie in Nederland uitgevoerd en wordt nu uitgebreid naar Europa, waarbij wij ons speciaal richten op kansarme jongeren.